MOKYKLOS NAUJIENOS
Projekto ,,Augdamas kuriu, tave kartu kviečiu“ baigiamoji šventė

Projekto ,,Augdamas kuriu, tave kartu kviečiu“ baigiamoji šventė

Lietuvos priešmokyklinio ugdymo grupių ir pradinių klasių mokinių kūrybinių darbų konkursas ,,Augdamas kuriu, tave kartu kviečiu“ vyksta nuo 2012 metų. Konkurso – tikslas lavinti ir skatinti mokinių kūrybinius, meninius, tiriamuosius, komunikacinius gebėjimus, domėjimąsi Lietuvos istorija.

Kasmet konkursui tema buvo pasirenkama atsižvelgiant į tai, kokius metus paskelbė LR Seimas ir tų metų aktualijas.

Balandžio 26 d. Alytaus Kraštotyros muziejuje vyko jau 10-oji baigiamoji konkurso šventė. Į renginį atvyko Kalvarijos gimnazijos, Alytaus r. Miroslavo gimnazijos, Alytaus Šv. Benedikto gimnazijos , Alytaus Šaltinių progimnazijos pradinukai su savo mokytojomis, kurios mokinius ruošė nuo pat projekto pradžios.

Svečiai dalyvavo ekskursijoje po Alytaus miestą. Įgytas žinias įtvirtino ,,Proto mūšyje“. Įdomias užduotis atliko edukaciniuose užsiėmimuose. Susirinkusius muzikine programėle ir gera nuotaika džiugino Šaltinių progimnazijos 4b klasės mokiniai (vadovė, muzikos mokytoja Vaida Jarusevičienė).

Alytaus Šaltinių progimnazijos direktorius padėkojo į šventę atvykusiems dalyviams, o projekto sumanytojoms Šaltinių progimnazijos mokytojai Vilijai Pigagienei ir lopšelio darželio ,,Šaltinėlis „ direktorei Erikai Poškevičienei įteikė padėkas už kūrybišką ir rezultatyvų jo vykdymą.

Renginyje dalyvavusiems mokiniams ir jų mokytojoms buvo įteiktos asmeninės dovanėlės. Šventė baigėsi skaniomis vaišėmis.

Dėkojame dalyviams ir projekto partneriams – Alytaus miesto Kraštotyros muziejui.

Pradinių klasių mokytoja metodininkė Vilija Pigagienė

Naujienų prenumerata

Sužinokite mokyklos naujienas pirmi.

Skip to content